Vakantiehuis met hond

Neem ook uw hond mee naar Friesland. Huur hier een vakantiehuis in Friesland waar ook uw huisdier is toegestaan. Lekker uitwaaien in Friesland samen met uw hond. Echt even helemaal eruit en alles loslaten. Uw vakantie is niet compleet zonder dat uw huisdier mee gaat. Geniet samen met uw trouwe viervoeter van de mooiste en meest natuurrijke provincie van Nederland.

Lees meer
shutterstock_86807608

Gelukkig beseffen we steeds meer dat een hondenbezitter graag zijn hond meeneemt op vakantie in eigen land.

Lees meer
shutterstock_129310421

Wat is er mooier dan met je hond op vakantie gaan in Friesland? Vind hier de vakantiehuizen waar uw huisdier welkom is.

Lees meer
shutterstock_94443205

Fietsen in Friesland ....... samen met uw hond. Stap heerlijk pittig op uw fiets om het natuurrijke Friesland te ontdekken.

Lees meer
shutterstock_3273930

Met de hond in Friesland om er gezamenlijk heerlijke wandeltochten te maken. Ook uw huisdier zal genieten van de Friese natuur.

Lees meer
2014-09-0309.41.56

Als je een vakantiehuis met huisdier in Friesland zoekt dan kan heel prettig zijn als het vakantiehuisje een fijne tuin heeft.

Lees meer
shutterstock_42415888

Genieten met de hond in Friesland. Wat is er lekkerder dan in de vakantie met je hond een lange wandeling te maken in Friesland.

Lees meer

Wat is er lekkerder dan in de vakantie met je hond een lange wandeling te maken langs het water. Als je kiest voor het huren van een vakantiewoning in Friesland met hond, weet je zeker dat er ook water in de buurt is. Misschien houdt je hond van zwemmen, dan komt hij in Friesland zeker aan zijn trekken. De provincie Friesland is echt ideaal om met je huisdier naar toe te gaan. Daarom is het ook zeker mogelijk om huisjes te huren in Friesland met je huisdier. Friesland heeft veel en een ruime natuur, heerlijk om samen met de hond van te genieten en lange wandelingen te maken. En wat denk je van de Friese Ijsselmeerkust, heerlijk om uren te genieten van de kustlijn en wat vindt je hond nu fijner dan uitwaaien langs het water.