Uitleg online vakantiehuis boeken

Vakantiefriesland.com maakt het boeken van jouw vakantiehuis heel makkelijk. De website is 24 uur beschikbaar om online te boeken en jouw favoriete vakantiehuis te reserveren. 

Klik bij jouw favoriete accommodatie op de blauwe button ‘Bekijk beschikbaarheid’. Lees hier de uitleg en klik vervolgens in de kalender op de gewenste aankomstdag. Klik op Blauwe Button  BOEK NU vul je gegevens stap voor stap in. In de rechter kolom zie je een kostenoverzicht. Klik op de blauwe button VOLGENDE STAP 

Heb je een reservering geplaatst, dan wordt deze eerst gecontroleerd. Vervolgens ontvang je een bevestiging waarin alle gegevens staan die je nodig hebt voor de boeking. Bij deze bevestiging ontvang je een gebruikersnaam met wachtwoord, welke je kan gebruiken om in te loggen op onze website. 

Let op, om de reservering volledig af te ronden dien je dit inloggen wel te doen. Je moet hier namelijk aanvullende informatie geven en je kan hier jouw betaling voldoen. Deze betaling gaat via: 

  • Ideal 
  • Creditcard 
  • Internetbankieren 

Boek je liever niet via de website? Boek dan jouw vakantiehuisje via de infolijn  

(0514-521273). 

Wij van Vakantiefriesland.com kennen onze partners en de accommodaties persoonlijk. Heb je vragen, dan horen wij dat heel graag. Vakantiefriesland.com geeft jou een onbezorgde vakantie! 

To top