Inspiratie

Neem ook je hond mee naar Friesland. Huur hier een vakantiehuis waar ook je huisdier is toegestaan. Lekker uitwaaien in Friesland samen met je hond. Misschien zoek je wel een rustig landelijk gelegen vakantiehuis in Friesland of misschien wens je wel samen met je kinderen een leuke bungalow op een vakantiepark in Friesland te boeken. Wil je juist rustig van jouw vakantie genieten in een luxe vakantiehuis of wil je juist naar Friesland komen voor een actieve wandel- of fietsvakantie in eigen land.

Uw hond mee op vakantie

Beleef een heerlijke vakantie aan de Friese Meren en kust, samen met uw trouwe viervoeter. Laat u betoveren door het prachtige water en geniet samen van ontspannende momenten.

Lees meer

Vakantiehuis landelijk gelegen Friesland

Ontsnap naar ons landelijk gelegen vakantiehuis in Friesland. Geniet van de rust en natuur omringd door het schilderachtige landschap. De perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Lees meer

Fietsen in Friesland

Verken Friesland per fiets en ontdek schilderachtige landschappen, idyllische dorpjes en uitgestrekte meren. Een fietsvakantie in Friesland staat garant voor avontuur, natuur en ontspanning. Trap mee in het ritme van de Friese schoonheid!

Lees meer

Watervakantie aan de Friese Meren

Vakantiehuizen in het Friese merengebied

In de Zuidwesthoek van Friesland vind je de meeste Friese Meren en de prachtige Gaasterlandse bossen. Veel water en bos zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagde fiets- en/of wandelvakantie in Nederland. Zoek en boek hier jouw ideale vakantiehuis, appartement of misschien wel een luxe villa aan het water. Visvakantie, cultuurvakantie, vaarvakantie of bezoek de Friese steden. Vergeet niet je hengel mee te nemen naar Friesland zodat je met je kinderen een echte visvakantie in Nederland gaat maken. Wat een avontuur. Kortom, Friesland en met name het Friese merengebied heeft je veel te bieden!

Vakantiehuizen Stavoren

Ontdek het ultieme vakantiegevoel in ons vakantiehuis in Stavoren. Gelegen aan de pittoreske Friese kust, biedt deze sfeervolle accommodatie comfort en een adembenemend uitzicht. Ervaar de charme van Stavoren en geniet van een onvergetelijk verblijf.

Lees meer

Vakantiehuizen Lemmer

Beleef een zorgeloze vakantie in ons vakantiehuis in Lemmer, direct aan het water. Geniet van het pittoreske uitzicht, de bruisende sfeer en de comfortabele voorzieningen. Ontdek de charme van Lemmer en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens je verblijf in dit gezellige vakantiehuis.

Lees meer

Vakantiehuizen Koudum

Geniet van een ontspannen vakantie in ons vakantiehuis in Koudum, Friesland. Gelegen in een schilderachtig dorpje, biedt deze accommodatie comfort en gezelligheid. Verken de prachtige omgeving en keer terug naar een warme en knusse thuisbasis in Koudum.

Lees meer

Bungalowparken Friesland

In Friesland zijn heel wat mooie vakantieparken te vinden. Dit is begrijpelijk, want Friesland is een ideale provincie om de vakantie door te brengen. Of je nu houdt van rust, natuur, wandelen, fietsen, watersport of cultuur, in Friesland vind je het allemaal. Hieronder zie je een selectie van zeer aan te bevelen vakantieparken met comfortabele vakantiewoningen. Kijk maar eens wat het beste past bij jouw wensen. Er is voor elk wat wils

Weekendje Friesland

Goed idee om een weekendje weg te willen naar Friesland. We hebben het allemaal af en toe nodig even te ontspannen tijdens een weekendje weg in eigen land. Of misschien zelfs een korte vakantie in Friesland omdat je hier juist zo goed tot rust komt. Friesland is een provincie met vele vergezichten, frisse luchten en de provincie waar je nog zuivere lucht kunt inademen. Op het water maar ook zeker op de fiets of te voet ga je je heerlijk thuis voelen in Friesland. Er zijn vele leuke vakantiehuisjes te huur om even lekker van een paar vrije dagen te genieten. Als je van water houdt ben je hier helemaal op je plek. Prachtige luxe vakantievilla aan het water. Wie wil daar nu niet van genieten.

Huisjes met…

Ben je op zoek naar een huisje met … een zwembad? een sauna? een tuin? of misschien met een huisdier? We hebben huisjes met de meeste populaire voorzieningen bij elkaar gezet.

Vakantiehuizen met Wifi

Vakantiehuizen met WIFI Tijdens je vakantie een Netflix serie kijken? Toch nog even wat werk verrichten? Of gewoon bereikbaar zijn? Dan is een huisje met WIFI wel zo lekker.

Lees meer

Vakantiehuizen met huisdier

Op vakantie met je huisdier? Zorg ervoor dat je huisdier wel welkom is door een huisje te boeken waar huisdieren zijn toegestaan

Lees meer

Vakantiehuizen aan het water

Is jou vakantie ook geen vakantie als je niet even het water in kan? We hebben de vakantiehuizen direct aan het water voor je op een rij gezet.

Lees meer

To top