Vakantiewoning Akkrum

Vakantiewoning Akkrum

Deze nette bungalow is geschikt voor 4 personen en heeft het hele programma op de benedenverdieping. De bungalow heeft 70m2 oppervlakte en is ruim van opgezet. Deze vierpersoons bungalow is prachtig gelegen aan het water op een mooi Recreatiepark in het Friese dorp Akkrum. Een vakantiehuis op het waterpark in Akkrum is top voor een heerlijke vakantie in een prachtige waterrijke omgeving.

De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vindt u onder andere een vaatwasser. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers met elk 1 tweepersoonsbed en is er een badkamer met douche en toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een veranda en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Vanaf uw veranda of vanuit de tuin heeft u een mooi uitzicht over het water. Dit type accommodatie is rookvrij en enkele accommodaties zijn huisdiervrij.

De accommodaties zijn allen gelegen aan het doorgaande vaarwater en beschikken over een eigen steiger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een tweede auto kan op de algemene parkeerplaats staan. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

Het Friese Merengebied is bij uitstek een geweldige plaats voor watersporters en alle andere waterliefhebbers. Neem gerust uw eigen eigen boot mee en deze kunt u aanleggen aan de eigen steiger voor uw huisje. Ook is er een boothelling aanwezig. Tot 1 juli 2019 vinden er bouwactiviteiten plaats op het park.

De bijkomende kosten worden U voor 50% op factuur gefactureerd door het park en de overige 50% van de bijkomende kosten dient U bij aankomst te betalen. Tussen 1 oktober 2019 en 1 mei 2010 worden er op het park enkele nieuwe huizen gebouwd.

House code FR182
from   € 251,-

Exclusive
Cleaning costs € 55,00 on site
Any additional variable costs

Based on 3 nights
Mo 10-01-2022 till Th 13-01-2022
Region Friese Meren - Akkrum
no pets
wifi available
4 persons
2 bedrooms
Step 1. Choose a length of stay reset calendar
Length of stay:
Possible arrival date
You can always call us +31-514-521273 House code FR182
Your selected period
Final cleaning Meine 4, Eneva
€ 55,00 on site
Linens
€ 7,25 p.p. on site
Local taxes
€ 1,50 p.p.p.d. on site
Tourist tax
€ 2,30 p.p.p.d. on site
Price applies to
1 Until 4 persons
Pets
Not allowed
Note: additional costs
Safe and secure when traveling
Simple and fast!
iDEAL, Credit card or Internet banking
Slaapkamer
Number of bedrooms: 2 Maximaal slaapgelegenheden: 4
Diversen
Internet

We only use your personal data for processing the information request.